Соус для тих, хто любить гаряче. Гострий перець чилі та часник роблять його по-справжньому обпалюючим. Густу текстуру соусу надають стиглі томати, вирощені під яскравим італійським сонцем – соус «Арраббьята», приготований, згідно з італійськими традиціями, без консервантів, надасть вашій страві неповторного смаку.
Традиційно соус «Аррабб'ят» подають з пенне ригате. Завдяки ребристій поверхні ця паста добре утримує соус як усередині, так і на поверхні. Розігрійте соус у сковороді і змішайте з щойно відвареною пастою. Може застосовуватися як основний соус до пасти або як додаток до страв з м'яса, риби та овочів.
Щоб урізноманітнити смак страви, перед самою подачею додайте трохи подрібненої петрушки. А кілька листків базиліка, збиті разом з оливковою олією, зроблять смак більш насиченим.